▷ Мъжки елеци → Спортни на ХИТ цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Малко дрехи могат така да променят образа и излъчването на един мъж, както елека. Свикнали с наложения сдържано-елегантен вид на тези мъжки дрехи, като задължителен елемент от костюма от три части, или от ловната екипировка, в последните години те се оказват еднакво носени от мъже и жени.

Какво трябва да знаем за мъжките елеци?

Многообразието, удобството и мултифункционалността са основните критерии за увеличения интерес към тях. Съчетават се с всякакви по вид материи, под и над тях, с несъвместими на пръв поглед цветови комбинации, модерни са и придават изисканост и стил.

Ето няколко неща, с които трябва да се съобрази носенето им:

  • Точно по мярка – елеците имат свойството да подчертават мъжката фигура – едно от нещата, заради които се харесват, като при това могат да прикрият някой и друг килограм вповече. Затова размерът им определено има значение. Класическите дори имат коланче на гърба, с което се регулира обиколката им – досущ като при корсетите на дамите;

  • Моноцветовете са на почит – цветът обичайно е изчистен, в т.нар. мъжки нюанси. Без значение дали ще бъде комбиниран със спортни или официални дрехи, по-светлите мъже е препоръчително да се ориентират към тъмната гама, а по-тъмните – към по-светла;

  • Няма ограничения – можете да облечете официален елек с дънки или цветен с класически панталон. Можете да го носите върху тениска или гръндж блуза, но може и да бъде облечен на голо. Повечето са с джобове – наследство от Викторианска Англия, но по-вероятно е да са с имитация на такива. Могат да се обличат през всеки сезон. Зимните елеци обикновено са вълнени, понякога ватирани или капитонирани. Летните са предимно памучни. Задължително изискване е материите да са качествени, за да не се разваля фасонът на дрехата;

  • Всякакви размери – с идеалната дължина за костюм тройка или дълги и големи в духа на уличния стил – тези мъжки дрехи търпят различни десени и вариации на основната кройка. При това една и съща дреха може да ви даде излъчване на класически джентълмен или на лошо момче.

С какво да съчетаем мъжкия елек?

Краткият отговор е „с всичко“. Дългият предполага мъжкият аутфит да е не просто комбинация от отделни дрехи и аксесоари, а от стилови предпочитания и моден тренд. При това, разнообразието от модели може да бъде съчетано и със сако или яке и да допълни осезаемо първоначалните вариации.

Все пак има едно правило и то е да се търси контрастен ефект, когато се комбинира елек с панталон или дънки с яке или сако.

Защо да изберем елек от Pause Jeans?

Обзаведете се със зимни и летни предложения навреме. Изхождайки от максимата, че „по-малкото е повече“, в Pause Jeans предлагаме оригинални дрехи и аксесоари с български дизайни от италиански текстил и конци, на достъпни цени и на място във физически магазин или онлайн.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола