▷ Дамски палта → Зимни и елегантни на супер цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Какви якета и палта ще намерите при нас?

 

В онлайн магазина на Pause Jeans ще намерите различни и интересни модели за жени на якета и палта. Якетата са кожени и дънкови, като в изработката им са включени, както естествени, така и изкуствени материали. Ще откриете съчетание на памук и полиестер, а където е необходимо и еластан. В модерният свят на Pause Jeans, зашитите или щампирани надписи не са мираж. Ние обичаме да изразяваме чувства и емоции чрез дрехите ни, за това често се срещат и в дамските връхни. Дамските палта, както и всички наши дрехи се сменят до изчерпване на количеството. Палтата се изработват в различни дължини, размери и материали.

За да не ви е студено зимата, ви предлагаме да разгледате и страхотните модели туники, който лесно се съчетават както с връхните дрехи, така и с дънки или панталон.

Как да поддържаме връхните си дрехи?

 

Поддръжката на връхните облекла за жени е в зависимост от тяхната материя. Повечето жени залагат на скъпи якета и палта с цел да издържат по-дълго, но истината е, че именно правилната поддръжка може да удължи живота им. Ние от онлайн магазина на Pause Jeans ще ви дадем няколко съвета как да поддържате дамските си връхни дрехи правилно.

 

Ако якето Ви е от естествена кожа, то най-добре е да го дадете на химическо. Но ако е от изкуствена, можете да го почиствате и в домашни условия. Като се има в предвид:

 1. Как се почиства кожено яке?

  Ако якето Ви е от естествена кожа, то най-добре е да го дадете на химическо. Но ако е от изкуствена, можете да го почиствате и в домашни условия. Като се има в предвид:

  • Пере се в пералня до 30 градуса;
  • Желателно е да използвате по-кратка програма с лека центрофуга;
  • Простира се на закачалка с широки рамене, защото има вероятност кожата да се отпусне след изпиране и раменете да увиснат.
  • Няма нужда от гладене;
 2. Как се почиства дънково яке?

  Дамските дънковите якета са по-лесни за поддръжка, защото са по-здрави и издържат на по-тежки химически условия. Поддръжката е почти същата, като на всяко дънково изделия.

  • Може да ги перете на по-висока температура от 30 градуса;
  • Тук няма проблем при сушенето в сушилня или на радиатор;
  • Глади се директно върху връхната дреха за жени;
 3. Как се почиства палто?

  Палтата обикновено са зимно облекло, съдържащо вълна, което стои в гардероба до настъпване на зимата. От дългото застояване, понякога замирисва неприятно и е се налага да бъде изпрано или поне освежено. Ето няколко прости съвета:

  • Вълната обича да диша и е добре да бъде оставено на външна закачалка или открит гардероб. Ако не разполагате с такива, то поне не го слагайте на гъсто с другите връхни дрехи;
  • Не трябва да се пере твърде често;
  • Пере се до 30 градуса или на ръка;
  • Не използвайте центрофуга;
  • Простирането се извършва хоризонтално на обособена плоскост;
  • Може да се глади на ниска температура под пара и винаги с кърпа.

 

Защо да изберете Pause Jeans?

 

Марката е водеща на пазара за спортно модно облекло в България за жени и мъже. Ние от онлайн магазина на Pause Jeans гарантираме използването на висококачествени материали от Италия. Ако обичате да се чувствате удобно и секси в дрехите си, то изберете да носите нашите продукти. Повече от десет дизайнера допринасят за визията на продуктите с марката Pause Jeans. Което им придава професионална визия и майсторство в изработката. Не се колебайте да си купете качествени облекла на добри цени.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола