Мъжки шапки → Зимни и летни с козирка на супер цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Шапките са онази част от мъжкото облекло, която по-често свързваме с климатичните условия, а по-рядко с аутфита. Заедно с панталоните, те са сред най-древните елементи в мъжкото облеклото. Дотолкова сме свикнали с тях, че рядко ги приемаме за нещо значимо или отделно. Пазят главата, закриват ушите и съчетани с връхните дрехи, подчертават стила.

Какво трябва да знаем за шапките?

Изборът на най-подходящата шапка за мъже, трябва да бъде съобразен с няколко неща. Ето основните от тях.

  • Формата на лицето – асиметричните модели или тези със свободни краища са за мъже с по-кръгло или по-пълно лице. Прилепналите модели, като плетените, с козирка, марковите тип fox или шапките идиотки, визуално увеличават обема на бузите и отиват повече на по-слаби или издължени мъжки лица;

  • Ръстът също е от значение – на високите мъже се препоръчват по-елегантни аксесоари с периферия. Мъжете, които не са високи, трябва да избягват големите модели. Качулките от полиестер пасват най-вече на спортни дрехи;

  • Размерът на главата – без значение от модела, той не трябва да пристяга или да е хлабав.

Защо да носим шапки

Макар за мъжките шапки да е характерна всесезонност, студените есенни и зимни месеци са времето, в което се търсят и купуват повечето от тях. Класически издържаните черни са винаги на мода. Въпреки че при носенето няма правила, съчетаването на стила им с ежедневното облекло е това, което обикновено отличава мъжката визия.

Модерното излъчване предполага постигането на впечатляващи комбинации в небрежно-елегантния фасон, който предлага Pause Jeans. Аксесоарът се съчетава успешно с плетива, ризи, костюми, елеци, тениски, якета.

Най-актуалните модели са тези с изчистен десен и неутрален цвят. За разлика от повечето аксесоари, при мъжките шапки могат да се използват и далеч по-ярки цветове от традиционните по-тъмни нюанси. Приемливи са дори почти електрикови тонове.

Този тип мъжки аксесоари често изразяват принадлежност към дадена фен група или общност – спортна, музикална или свързана с обществена или друга кауза.

Защо да изберем шапка от Pause Jeans?

С широката си гама от качествени платове и цветови десени, както и модели, разработени с разбирането, че всеки трябва да може да се чувства добре в кожата си, в Pause Jeans предлагаме елегантни и спортни български дрехи и аксесоари към тях.

Офертата включва изгодни цени и непрекъснато следене на наличностите онлайн и във всеки един от магазините в страната, за да можем да задоволим всяко търсене. 

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола