▷ Мъжки грейки → Спортни и дълги на супер цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Грейката е страхотно допълнение за всяка мъжка визия. Освен че стои прекрасно, тя придава и един по-завършен вид на тоалета и е доста по-удобно решение за зимния период. Тъй като грейките са без ръкави, те не ограничават толкова движенията, което често ги прави по-предпочитани. 

Все повече мъже предпочитат удобството на подобна дреха, защото не се налага постоянното обличане и събличане при влизане и излизане от топло на студено и обратно. Точно затова е добре да имаме и такъв вариант за връхна дреха през студените месеци.

Какви мъжки грейки ще откриете при нас

В онлайн магазина на Pause Jeans ще намерите дрехи българско производство, на супер цени, изработени от изключително качествени материали. Ето и какви видове ще откриете при нас:

  • Изчистени черни мъжки модели – подходящи елегантни варианти както за по-официални визии, така и за все по-модерния уличен стил. Удобни големи джобове, в които лесно ще съхранявате важните си вещи; 

  • С качулка – спортни модели за мъже с качулки, които лесно ще съчетаете с любимо долнище или дънки;

  • Модерни дълги модели – мъжки грейки с по-голяма дължина, които са походящи за зимния сезон, тъй като ще ви държат топло в студените дни.

Всички модели имат различни размери, благодарение на което лесно ще намерите най-подходящия за вас вариант. Повечето модели са изработени от памучни материали, които са достатъчно удобни и стоят изключително стилно.

Как да изберем правилната мъжка грейка

Всеки уважаващ себе си мъж, трябва да има в гардероба си разнообразие от елеци. Те могат да бъдат комбинирани с повечето от дрехите и в същото време да помогнат да изглеждате възможно най-стилно. Важен фактор е размерът. Моделът трябва да седи перфектно, защото само в този случай ще изглежда добре и стилно. Редица варианти на мъжки грейки са брандирани с марката или имат други елегантни принтове, които можете да съчетаете с визията си.

Ако планирате да носите елека в съчетание с друга връхна дреха, трябва нейният долен ръб да не се показва отдолу. Това е действително правило за класическия образ, който представителите на по-силния пол следват от много години. Коланът на панталоните не трябва да стърчи под жилетката, а да се вижда ясно за да подчертава личния ви стил.

Съобразете мъжката грейка с визията на останалата част от гардероба си, за да имате винаги допълнителна опция към тоалетите си.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола