▷ Дамски тениски → С щампа на ХИТ цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Тениската е може би най-универсалният топ. Лекотата, с която се съчетава с дънки, панталони, поли и дори костюми е основната причина те да намират място в гардероба на всеки, а достъпната цена на този тип дреха е не по-маловажен фактор за това. За да може всеки клиент да намери тази тениска, която най-добре изразява модерното му усещане и лични предпочитания, в модните магазини и онлайн бутици се предлага вълнуващо разнообразие от дизайни.

 

Видове тениски

 

Неуморният труд на дизайнерите позволява на пазара да се предлагат следните видове тениски:

 

  • С щампи;
  • С надписи;
  • Тип „polo shirt” (с якичка);
  • С допълнителна украса като капси или пайети
  • Изчистени/едноцветни;
  • С разчупена кройка (oversize, с вграден ластик на талията, модерно накъсани и др.).

 

Надписите и щампите се харесват на млади по дух хора, които искат да изразят своето чувство за хумор, любовта към определена музика или да грабнат вниманието с хитра поп-културна препратка. Поло-тениските са често срещани в при офис-служителите, които искат да избягат от рутината, без да нарушават офисния дрескод. Допълнителната украса с капси или пайети се харесва най-много на дамите, защото придава женственост на една толкова удобна дреха. Изчистените намират приложение при съчетаване с екстравагантна долна част, а разчупените кройки са за хората, които не се страхуват да експериментират.

 

Кога тениските не са добър вариант

 

Макар че в модния свят табута не съществуват, все пак има няколко места, където тениската ще предизвика най-малко неодобрителното повдигане на вежди и трябва да бъде избягвана като част от облеклото. Това са културни прояви като оперен или балетен спектакъл, театрална премиера, важна официална вечеря или сватбено тържество, бизнес-среща на високо ниво. Но извън този тесен кръг от формални събития, тази дреха във всичките и разновидности е винаги добър вариант за ежедневно и спортно-елегантно облекло.

 

Защо да изберем Pause Jeans

 

Избирайки Pause Jeans, потребителите избират доказал се на пазара бранд с повече от 20 години опит. Налични както в големите магазини за модни облекла, така и онлайн на https://pausejeans-online.com, дрехите на Pause Jeans успяват по категоричен начин да направят впечатление с иновативен дизайн, качествена материя и атрактивни цени. За постигане на този ефект се грижат повече от десет дизайнера, които гарантират високото ниво на всяка една дреха. Доволните клиенти са най-добрата реклама за всяка компания, а за Pause Jeans задоволяването на всеки клиент е главен приоритет.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола