▷ Дамски потници и топове → Спорни и памучни → Pause Jeans™

Активни филтри

Дамският потник - идеалното решение през лятото

 

Разгарът на летния сезон е идеалният момент, в който всяка дама може да демонстрира горещата страна на своя характер, обличайки потник или бюстие. В топлите дни дамите залагат на спортните потници при сутрешния си джогинг в парка или вечерната тренировка във фитнеса, а за ежедневните дела елегантният потник излиза напред като предпочитана дреха. Сериозно предимство на този тип дреха е, че позволява на тялото да се охлажда, но същевременно се избягва прекаленото показване на кожа. И не на последно място, цената на този тип дрехи е изключително ниска.

 

На какво да обърнем внимание при избора

 

Макар че изборът на подходящ потник или бюстие зависи преди всичко от личния вкус на всяка дама, тук ще споменем някои насоки, които е препоръчително да бъдат взети предвид.

 

При избор на спортен потник е добре да се съблюдава дължината, стегнатите презрамки, подходяща бързосъхнеща материя и липса на излишна украса. Максимумът на разчупеност може да е закачлив надпис, но е задължително да се избягват дантели, капси и пайети, защото дразнят запотената кожа и могат да причинят охлузвания. Не бива да се залага на къса дължина при спортните дрехи, защото това може да причини изстиване на кръстните мускули. Стегнатите къси презрамки са други важен елемент, защото прибират бюста и не позволяват неудобни вибрации да привличат нежелани погледи или да причинят болка в торса. Тренировките ви ще бъдат още по комфортни ако изберете да ги съчетаете с подходящ клин или спортен комплект.

 

Елегантните потници се отличават с по-разчупена кройка. Могат да бъдат с висока талия, широки или къси презрамки, с допълнително парче плат, прикриващо деколтето. Материите при тях са фини, разчупени с брокатени или сатенени елементи. Дантелата и пайетите са често срещани елементи, които добавя допълнителна доза елегантност.

 

Бюстиетата могат да се носят както самостоятелно, така и в комбинация с широк, свободен топ с много дълбоко деколте. Важно е да се знае, че макар и да няма причина да не се носят през деня, все пак не са подходящо облекло за офис или при делова среща. Най-удачното място, където бюстието може да разкрие всичките ви прелести, е щуро парти в нощен клуб. Във всички други случаи е препоръчително то да се носи в комбинация с друг топ.

 

Защо да заложите на Pause Jeans

 

Избирайки дрехи на Pause Jeans, вие избирате:

  • Бранд, който е на пазара вече две десетилетия;
  • Дрехи, ушити изключително от висококачествени италиански платове;
  • Запомнящ се дизайн, благодарение на повече от 10 дизайнера, работещи за Pause Jeans;
  • Изключително лесно пазаруване онлайн на pausejeans-online.com;
  • Физически магазини в повечето градове в България;
  • Качество и цена без аналог.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола