▷ Мъжки дънки → Маркови модели на ТОП цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Дънките са създадени за първи път през 1853г. от Леви Щраус. Тогава са били използвани само за работни дрехи и не е било прието да ходиш с тях на други мероприятия. Днес обаче може да се появиш с дънки на сватба и никой няма да ти каже копче. Мъжките дънки в днешно време са също толкова раздвижени и модерни, колкото женските. В онлайн магазина на Pause Jeans ще откриете потури, прилепнали, изправени, намачкани, скъсани, камуфлажни и други типове джинси за мъже на добри цени.

 

 

Какви дънки да изберете?

 

Всеки мъж има различна структура на тялото, за това и избора е различен. Освен тялото, всеки има свой собствен стил и начин на обличане. В онлайн магазина на Pause Jeans ще намерите модели за авантюристи. Раздвижени, скъсани, камуфлажни и с ластик на талията, имате избор от размери за вашия тип дънки. Ако сте по-нисък мъж е желателно да са прави и с широки крачоли, като модела на Pause Jeans - “BILL”. За високите мъже бихме препоръчали потури с ластик на крачолите или тесни крачоли. За зимните сезони е добре да изберете по-тъмен цвят, а може и тъмен камуфлаж.

При избора на дънки, помислете и с какво ще ги съчетаете. Ако сте любител на тениските, то заложете може да изберете и по-спортен модел, но ако ги съчетавате с риза за работа - то изберете класиката.


Видове мъжки джинси:

  • Талия - При мъжете няма висока талия, а ниска. Точно за това е добре мъжките дънки да се носят с колан или да имат ластик на кръста.
  • Потури - Потурите са се използвали още от нашите прадеди и са част от мъжката българска народна носия днес. Те са доста добра и модерна алтернатива в дънковия свят.. Виснало дъно и прилепнали крачоли с ластик или без.
  • Скъсани - Скъсаните джинси са едни от най-желаните на пазара. Дори и баба Ви да не ви харесва и да се опитва да ги зашие, то вие със сигурност ще бъдете модерни. Още по-интересни са, ако са с камуфлажни шарки. Дори има зимни скъсани джинси за мъже, с допълнителна подплата за да не е гол крака.
  • Тесен крачол - Тесният крачол тип пура се среща при потурите и при “слим фит”. Дънките с тесни крачоли е по-добре да се вземат един номер по-големи за да не са твърде вталени и да ви описват.

 

Защо да изберете Pause Jeans?

 

Ако обичате да бъдете креативни и изразителни в начина си на обличане изберете водещото спортно модно облекло в България. Мъжките артикули в oнлайн магазина на Pause Jeans са за стилни и свободни мъже. Ние Ви даваме възможност да пазарувате от 95 държави по цял свят. При поръчка над 150 лева, дрехите идват до вратата Ви абсолютно безплатно. Цените ни са базирани на висококачествените италиански платове, които използваме и на усърдната работа на нашите дизайнери. Много наши клиенти ни се довериха и не сбъркаха в избора си. Изберете вашия размер и поръчайте от онлайн магазина ни сега!

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола