Доставка

Куриерска фирма Speedy доставя пратките на територията на България в рамките на два работни дни.

 

Доставка в над 95 държави.

От месец Февруари 2015г. Pause Jeans Online предлага доставка на своите продукти в над 95 държави по света. Доставките се извършват с куриерски фирми Speedy и Български пощи. Списък на държавите и ценоразпис на доставките може да намерите в сайтовете на тези фирми:

(http://www.speedy.bg/) и (http://www.bgpost.bg/).

 

ВАЖНО!  Pause Jeans Online  запазва правото си да отказва изпълнението на бъдещи поръчки към клиенти отказали да приемат направена от тях поръчка и съответно да заплатят разходите за доставка, които са възникнали от това действие.

 

Как се доставят поръчките ?

   Pausejeans-online.com доставя стоките, поръчани от Вас с куриерска фирма Спиди на територията България. Поръчката Ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера. Тук можете да разгледате офисите на куриера: 

www.speedy.bg/begin.php

 

Извън територията на България поръчките се доставят с куриерски фирми Спиди и Български пощи. Срокът за доставка в Европейския съюз е от 4 до 7 работни дни. Цената за доставка извън България се генерира по време на поръчката Ви.
 

   Колко е цената за доставка ?

   • За поръчка на стойност над 100лв, доставката на продуктите за територията на България е БЕЗПЛАТНА .

   • За поръчка на стойност под 100 лв., цената за доставка е 5,40лв с включени всички такси за пратки до 2кг и 7,94лв + такса „пощенски паричен превод“ за пратки до 5 кг.

Цените са с ДДС.

 

 

Безплатната доставка важи за територията на България и е за  поръчки на стойност над 100лв.

В случай, че бъдат върнати продукти доставени с безплатна доставка, от сумата за възстановяване срещу тези продукти се удържа стойността за доставка, която е заплатена от Pause Jeans Online .

При смяна на продукти, които са изпратени с безплатна доставка, клиентът поема транспортните разходи в двете посоки.

 

       

 

В СЛУЧАЙ НА НЕКОРЕКТНО ПОПЪЛНЕНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА КУПУВАЧА, КОГАТО ТОВА Е ДОВЕЛО ДО ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАГУБВАНЕ НА ПРАТКАТА, ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ПО ВРЪЩАНЕ И ДОСТАВКА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА.

 

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола