▷ Дамски ризи → С дълъг ръкав на отлични цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Кога да заложим на ризата

 

Ризата е онази дреха, която - подобно на късата черна рокля - всяка дама трябва да има в гардероба си. А всъщност най-добре да са няколко. Дамската риза, съчетана с прав официален панталон е идеалната дреха за офисна обстановка, делова среща или официално събитие от друг характер. При комбинация с пола до коляното, се добавя и доза сексапил към строгото формално облекло.

 

В неофициална обстановка тя е ненадмината част облеклото. Би могла да се носи разкопчана върху друг топ, да се комбинира с дънки или бермуди, а ако е дълга — дори с клин. Ризата с дълги ръкави пък е неотменна част от аутфита в по-хладните летни вечери. Като част от гардероба, тя е незаменима и винаги добавя едновременно дъх на власт и на женственост у притежателката си.

 

Видове

 

Според повода, ризите се делят на:

 

  • Ежедневни;
  • Полуофициални;
  • Официални.

 

Ежедневни дамски ризи могат да са с къс ръкав или без ръкави изобщо, с асиметрична кройка или смела цветова комбинация, забележителни копчета и всички останали детайли, които ще изразят индивидуалността на всяка дама. Материите са разнообразни, от памук и полиестер, разчупени с интересен принт или модерно каре, до дънкови платове в различни нюанси. Последните са особено популярни този сезон.

 

Полуофициалните са едноцветни или с фино и ненатрапчиво райе, обикновено с дълги ръкави. Те са идеалният избор в деловата обстановка на офиса. Бледите цветове на тези ризи позволяват на притежателката да изрази по един дискретен начин своята индивидуалност, без това да нарушава офисния дрескод. Най-често са памучни или смес от памук и полиестер, което позволява бързото и лесно гладене.

 

Официалните са едновременно най-семпли и най-ангажиращи. Дългият ръкав при тях е задължителен, цветът е строго бял или черен. Отклонения са допустими единствено ако нюансът продължава да излъчва строгост и елегантност. Те са част от дамското облеклото при важни делови срещи или културни събития.

 

Защо да изберете Pause Jeans

 

Пазаруването онлайн е един несравним начин да се сдобиете с желания артикул, без да напускате комфорта на дома си. Богатата колекция от облека за всякакъв повод, налична на pausejeans-online.com е в състояние да задоволи и най-изискания вкус. А ако все пак искате лично да изберете желаната дреха, Pause Jeans могат да бъдат открити във всички големи магазини за мода в повечето градове в страната. Работейки изключително с италиански платове и материали, Pause Jeans стъпват на едно световно качество на изработка и дизайн, предлагайки го на достъпни за всеки джоб цени.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола