▷ Мъжки суичъри → С качулка и с цип на ТОП цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Мъжките суичъри са предпочитано спортно облекло както за летния сезон, така и за зимата. В онлайн магазина на Pause Jeans ще откриете качествени български модели, на страхотни цени. Разнообразие от цветове и модели, които лесно ще съчетаете с любимия си спортен панталон или с любим анцуг. 

Какви мъжки суичъри ще откриете при нас

Модели за мъже, които лесно се вписват във всяка визия. Ето и какво ще срещнете в нашия каталог:

  • Оувърсайз – оригинални оувърсайз предложения както с дълги, така и с къси ръкави. Дебели ватирани мъжки суичъри, перфектни за зимния период, с качулка или без, в които със сигурност ще се влюбите от пръв поглед;

  • С цип – модели, с предно закопчаване, които са подходящи за горнище към по-спортна визия. Могат да се носят както с дебели дрехи, така и върху летни визии, когато ви стане хладно;

  • С щампа – мъжки суичъри с щампа ще срещнете от всеки вариант. Има както големи, подчертаващи модела щамповки, така и по-малки и не толкова крещящи, които да можете да съчетаете лесно, ако искате визията ви да бъде по-изчистена;

  • “Улични” модели – спортни, street предложения, които ще подчертаят много добре личния ви стил. Ще срещнете интересни варианти, които със сигурност ще задържат вниманието върху вас, когато излезете с тях.

От всички видове има различни размери, подходящи както за по-дребни, така и за по-едри господа. Направете съчетания както за спортен, така и за ежедневен тоалет, за да ви бъде винаги комфортно в избраните дрехи.

Предпочитани цветове при мъжките суичъри

Черното е класика, която отеква в популярния стил на минимализъм днес. Основното предимство на този цвят е, че е напълно универсален, и може перфектно да се съчетае във всеки стил на облекло, във всяко настроение и винаги ще бъде в хармония с почти всички тоалети. Основната задача на човек, който носи черна качулка, е да предотврати създаването на мрачен образ. Това може лесно да стане чрез използване на тъмносини или кафяви панталони. Същият ефект може да се постигне и с дрехи с по-светла щамповка. Другият плюс на черното е, че перфектно подчертава фигурата и прикрива нейните недостатъци.

Друг много предпочитан цвят при мъжките суичъри е сивото, което символизира спокойствие. Големият плюс е, че при този цвят мръсотията не се забелязва лесно и няма да се чувствате неловко, ако го изцапате веднага след излизане, тъй като лесно ще скриете поражението. 

Белият цвят също е предпочитан. С него трябва да се внимава повече, тъй като лесно си личи всяко зацапване, но отваря страхотно визията, поради което рискът си заслужава. 

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола