▷ Дамски суичъри → Дълги и с качулка → Цени → Pause Jeans™

Активни филтри

За да бъде една жена стилна, не е необходимо винаги да е официална. Има спортни предложения, които стоят не по-малко елегантно и придават един изтънчен вид на всяка визия. Дамските суичъри в онлайн магазина на Pause Jeans са изцяло българско производство и сред тях можете да намерите изключително модерни и интересни модели. В нашия сайт ще откриете качествени изработки и то на страхотни цени.

Какво ще откриете при нас

Има различни предложения дамски суичъри, сред които лесно ще откриете подходящия за вас дизайн. Ето и основните сред тях:

  • С качулка – варианти с качулка както за обличане през главата, така и с цип. Разнообразни цветове и щампи, които лесно ще съчетаете с дрехите в гардероба ви;

  • Кроп-топ – къси дамски суичъри, които подчертават прекрасно качествата на хубавата женска фигура. Оригинални опции, които със сигурност ще привлекат вниманието ви;

  • Оувърсайз – все по-нашумелите широки варианти ще намерите както с къси ръкави, подходящи за лятото, така и дебели, ватирани, с дълги ръкави, които да ви топлят през зимния период;

Всички варианти за жени имат избор на размери, за да могат да пасват по най-добрия възможен начин на всяка фигура. Сред разнообразието от цветове ще намерите както класическите черни и бели варианти, така и нежно розови, подходящи за момичетата, които обичат да изпъкват.

Модерни стилове при дамските суичъри 

Спортните дрехи са изключително подходящи както за тренировки, така и за ежедневно излизане или дори за комфортни домашни дрехи. В днешно време те стават все по-модерни и все повече дами ги предпочитат заради удобството им. Освен със спортни панталони, можете да съчетаете тази дреха и с други облекла. Не се притеснявайте да експериментирате. Подобни предложения могат да се носят както с дънки, така и с по-ежедневни модели поли. Отново ще стоят прекрасно и ще ви придадат един малко по-интересен стил. Заложете на смели принтове и бъдете неповторими и с прекрасна спортна визия.

Как да изберем дамски суичъри 

Много е важно моделът, който сте избрали, да е подходящ размер. Моделите оувърсайз стоят прекрасно, но ако вземете кроп топ в по-голям или по-малък от вашия номер, рискувате той да не изглежда толкова добре. Избирайте внимателно и допълнете гардероба си със страхотни дамски суичъри за всякакъв повод.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола