Мъжки чанти → През рамо, гърди и за кръста на ТОП цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Доскоро запазени за жените, хубавите чанти се налагат последните години като задължителен и отличителен мъжки аксесоар. И ако повечето жени предпочитат да носят едва ли не всичко по-ценно със себе си, това рядко е валидно за мъжете.

Разнообразието от мъжки чанти е възможно, въпреки че не може да се мери с това при жените, но по функционалност те са безспорен лидер. Изчистените линии и цветове водят дотам, че стават интересни и за жените. 

Как да изберем мъжка чанта

Първият въпрос, на който трябва да се даде отговор, е свързан с това къде и за какво е нужна. Дали ще е за спорт, пътуване, ежедневни дейности или просто като детайл от тоалета.

На второ място е цветовата гама – в приеманите за мъжки черно, сиво и кафяво, или не.

Следват дизайнът и геометрията – с правилна форма, по-леко или по-силно заоблени ъгли, повече или по-малко ексцентрични в наратива на съвременната попкултура.

Последно, но не и по значение, е материята, от която е изработен този мъжки аксесоар. Кожата е традиционна, но модерните времена налагат модерни материи за тези мъжки аксесоари – от плат (памучен или ленен), от полиестер и др., или комбинация от материи в различни съотношения.

Как да се ориентираме във вида мъжки чанти? 

Ръководейки се от принципите по-горе, ето няколко от най-разпространените типове:

  • Раница – популярна вече близо две столетия, носи се на едно или две рамена. С различни дизайни и от различни материи, но за мъже са принципно с минималистичен външен фасон. Приложението ѝ обхваща всичко – спортни или градски условия, чекиран багаж при пътуване със самолет и дори за бизнес;

  • Чанта през рамо ­­– може да е пътна, от типа messenger или tote bag. Обикновено са по-големи като вместимост, с множество отделения и джобове. Многофункционални и удобни, те позволяват ръцете на мъжете да остават свободни и при това да съберат всичко, което им е нужно за работа или за свободното време;

  • Чанта за кръста – малка и компактна. С различни принтове, които издават настроение или чисто черни, те се използват както в casual, така и в чисто спортния стил. Дизайнът им, идващ от уличната мода, позволява да се носят и като колан – на талията или ханша, и през гърдите. Събират най-необходимото и дават много възможности за експериментиране. Могат да се комбинират с почти всичко, което е налично в гардероба на мъжете, а защо не и на жените. 

Защо да изберем чанта от Pause Jeans?

Малко български производители могат да се похвалят с толкова качествени и дълго подбирани материи за дрехите и аксесоарите, които шият. С достъпните си цени, изделията на Pause Jeans са видими както във физическите магазини, така и с няколко кликвания онлайн. Те налагат удобство и стил, които трудно могат да бъдат пропуснати.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола