▷ Мъжки ризи → Спортно-елегантни на добри цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Мъжки ризи

 

Към днешни дни мъжките ризи са все по-популярни в гардероба на мъжете. Вече съществуват редица различни модели, страхотни кройки и видове и тя отдавна не е скучната дреха, позната в миналото. Но все пак, как да изберем точния модел мъжка риза? Първо и най-важно е да определим повода, за който избираме риза – официален, за ежедневието или за свободното време за шумно парти. В Pause Jeans Вие ще намерите разнообразие от модели, които ще допаднат на Вашия стил и за Вашия повод.

 

Видове ризи

 

Във всеки мъжки гардероб присъстват този тип дрехи. Те са важен елемент от облеклото на мъжа. Един от най-важните елементи на съответния модел е яката. Съществуват различни видове яки, например прилепена, с копчета, или без, за папионка или вратовръзка, клубна и класическа яка. Определено най-разпространени са моделите с класическа яка, този тип придава издълженост на лицето и шията. Друг съществен елемент на този тип облекло са копчетата. Важно е те да бъдат достатъчно добре зашити и да нямат разминаване, както и неприятни стърчащи конци. Когато избирате подходяща избирайте такива платове, които се гладят лесно, защото поддръжката е също толкова важна, колкото и качеството. Ръкавите могат да бъдат дълги или къси според сезона, в който ще носите съответния модел. Най-често вида, който избирате се определя от повода, за който Ви трябва.

 

Как да изберем според повода

 

Според повода, за който избираме този тип дреха, можем най-общо да ги разделим на:

  • Официални. Ако повода е по-специален най-добре е да заложите на стандартна материя и кройка с джоб или без. Неутралните цветове също са изключително подходящи. Много важно е да прецените яката със Вашата фигура, както и с това дали ще носите папионка или вратовръзка;
  • Подходящи за свободното време и ежедневието. И тук избора е огромен. Можете да избирате сред всякакви модели. Най-често мъжете се спират на едноцветните, такива с райе или каре. В тази категория се числят и спортните ризи с различни щампи и десени. Някои мъже залагат на интересни бродерии и елементи, които внасят значителна свежест в цялостния аутфит. Подхождат си в комбинация с тениски или пуловери.

 

Защо да изберем Pause Jeans

 

Ако Вие сте креативна, модерна, съвременна натура със сигурност ще намерите подходящи модели за Вашият личен неподправен стил именно сред нашите онлайн страници. Разгледайте уникалните модни находки, които Ви предлагаме и изберете най-подходящите за Вас. Ние работим с висококачествени италиански платове и се грижим за Вашия комфорт. При нас ще откриете модерни качествени, мъжки модели дрехи на изключително достъпни цени. Позволете си да се поглезите!

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола