▷ Дамски дрехи → Онлайн облекло и цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Какви дрехи ще намерите при нас?

 

В онлайн магазина на Pause ще намерите дамски дрехи с подходящи размери за всички жени. В онлайн сайта ни има облекло за всички сезони. От къси панталони и потници до есенни и зимни якета. Тук ще намерите продукти изработени от висококачествени материали на изгодни цени. Дрехите на Pause Jeans притежават собствен стил, които се отличава със сексапил и иноваторство. Нашият стил е спортно-елегантен подходящ за хора, които обичат да се чувстват удобно, дори и на специални събития. Удобството им, е от изключително значение.


Предпочитани материи за жени?

  • Памук.  Когато избирате дамски дрехи, които ще имат допир с тялото ви, като тениски, потници, бельо или панталони е хубаво те да бъдат от естествени материали. Един от най-предпочитания елемент за дамско облекло е памукът. Той е щадящ към кожата и има попивателна функция. Точно за това е добър за допир с кожата.
  • Лен.  Друг природен материал е ленът, който е предпочитан за летния сезон. Проветрив, мек и лек, той е подходящ за летни и пролетни премени за жени. Ленът не се свива толкова бързо при пране и съответно не смалява размера си.
  • Вискоза.  Тя е добър заместител на памук или лен. Получава се от естествени нишки, но с допълнителна обработка при синтетични материи. За разлика от напълно естествените материали, този издържа и запазва цвета по-дълго по себе си. Подходящ е за направата на искрящи цветове тоалети за жени и мъже.
  • Полиестер.  Напълно изкуствено създадено вещество, от който се правят и пластмасовите изделия. Той се използва в много магазини за текстил, като предимно за сценично и парти облекло. Лесно се наелектризира и не е подходящ за пряк допир с дамската кожата.

 

 

 

Защо да изберете Pause Jeans?

 

Марката е водеща на пазара за спортно модно облекло в България. Ние от онлайн магазина на Pause Jeans гарантираме използването на висококачествени материали от Италия. Ако обичате да се чувствате удобно и секси в дрехите си, то изберете да носите нашите дамски продукти. Повече от десет дизайнера допринасят за визията на продуктите с марката Pause Jeans. Което им придава професионална визия и майсторство в изработката.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола