▷ Поли → Дънкови, кожени или плисирани на супер цени → Pause Jeans™

Активни филтри

Видове

 

Във всеки дамски гардероб има място за няколко поли. Поводите за обличане на тази толкова женствена дреха са безброй, затова и разнообразието от видове е голямо. Полите могат да бъдат къси до средата на бедрото, дълги до глезена или да бъдат в златната миди дължина около коляното. Талията може да е висока или ниска, с джобове или без. Стиловете при тази дреха са безброй, но най-често срещани в шопинг-центровете и online магазините биват:

 

  • А-силует;
  • Асиметрични;
  • Бохо-стил;
  • Драпирани;
  • Дънкови;
  • Кожени;
  • Тип “лале”;
  • Тип “молив”;
  • Ту-ту (тюлени);

 

Всеки от тези видове има своите верни почитателки, избран според типа фигура на притежателката си и нейният личен индивидуален стил на обличане.

 

Как да изберем подходяща според повода

 

Макар че дамите често разчитат на своя вътрешен компас, когато трябва да се облекат за събитие или за своите ежедневни задължения, ето най-често срещаните съвети от модни консултанти във връзка с полите.

 

За офиса най-подходящи са полите с дължина до коляното или под него. Кройката тип „молив“ е за предпочитане, но са допустими и А-силуетът, както и тип „лале“. Дънковата пола със сходна кройка пък е подходяща за петъците, когато повечето офиси допускат известна свобода на обличане. Съчетанието с елегантна риза или блуза е класическо, но в летните месеци елегантен потник с широки презрамки също е допустим.

 

В извънработното ежедневие дамският избор не трябва и не бива да бъде ограничен. Дали полата ще е с висока талия, от накъсан дънков плат, дръзка кожена или дълъг бохо-стил, зависи само и единствено от личния вкус на всяка дама.

 

Облеклото за нощен живот предполага щипка предизвикателност и сексапил. За клубинг най-подходящи са мини полите, когато искате да разкриете красивите си бедра. Тюлените ту-ту поли от друга страна привличат погледите заради балериненото си излъчване, а асиметричната кройка би могла да придаде известна екстравагантност на притежателката си. Съчетайте с блестящ и смел топ и ще бъдете принцесата на нощта.

 

За елегантно корпоративно събитие или официална вечеря заложете задължително на пола до или под коляното. Кройката може да е тип „молив“, А-силует или драпирана, но материята задължително трябва да е качествена и стилна. Добре е да я съчетаете с риза или елегантно сако.

 

Защо да изберете Pause Jeans

 

Доверявайки се на Pause Jeans, дамите се доверяват на бранд, който е на пазара повече от 20 години. Дрехите им са налични, освен в големите магазини за мода из страната, също така и online на https://pausejeans-online.com, което позволява пазаруването в удобната обстановка на дома. По този начин пълната колекция от облекла с високо качество и на атрактивни цени е налична само на няколко клика с мишката. Ясните условия на доставка, връщане и замяна им дават сериозно предимство в онлайн търговията, а високото ниво на обслужване е гарантирано.

Регистриране на нов акаунт

Вече имам акаунт
Влизане или Възстановяване на парола