Връщане и замяна

 

Връщане и замяна се приемат само когато клиентът е заплатил пощенските разходи и пратката е изпратена с опция за ПРЕГЛЕД.

 

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:
 

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

1.1.2 Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка, се определя в офис на Спиди;

1.1.3 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл: pausejeans@gmail.com) или устно (по телефон: 0885360218), в срок не по-дълъг от 14 работни дни.


.Връщането се допуска при следните условия:

• Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Pause Jeans електронен адрес (pausejeans@gmail.com) или устно (по телефон: 0885360218), в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа:  имената на клиента, телефон за връзка, описание на артикулите, които връща.

• Стоката да не е използвана, няма следи от употреба или промени, да е с оригинална опаковка, с оригинални етикети.
• Клиентът съгласува с представител на 
Pause Jeans, адресът на който Pause Jeans желае да получи обратно стоката.
• Pause Jeans си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

Връщането на парите за пратки с наложен платеж, се осъществява по банков път, като клиента върне артикулите с необходимите и попълнени документи за това(протокол). 

При поръчки заплатени с банкови карти или paypal, парите се възстановяват по банков път, след като получим върнатите продукти.
 

1.1.5 Срок за възстановяване на суми платени с PayPal или наложен платеж.
- Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Pause Jeans  възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
 

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

  -получената стока явно не съответства на заявената в поръчката

  -грешката е настъпила в резултат на наша вина

  -продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва

 

ЗА ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТ, СЛЕДВАЙТЕ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ, КОИТО СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ:


 

 1. АКО НЕ Е ИЗТЕКЪЛ 14-ДНЕВНИЯ СРОК, ИЗПРАТЕТЕ ПРАТКАТА КАТО ЗАПЛАТИТЕ КУРИЕРСКИТЕ РАЗХОДИ НА АДРЕС:

         

гр.Велико Търново, ул.Слънце 2 Б, за Pause Jeans, тел.0885360218 ;
 

 1. ПОПЪЛНЕТЕ ДАННИТЕ ЗА ВАШАТА БАНКОВА СМЕТКА И ПОРЪКАТА ИЛИ НИ ГИ ИЗПРАТЕТЕ НА PAUSEJEANS@GMAIL.COM:

  БАНКА:……………………………………………………………………………………………………………………….
  IBAN:………………………………………………………………………………………………………………………….
  ТИТУЛЯР:……………………………………………………………………………………………………………………
  № НА ПОРЪЧКА:…………………………………………………………………………………………………………..
  ИМЕНА НА КЛИЕНТА:…………………………………………………………………………………………………….
  ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА: ………………………………………………………………………………………………….


  ПАРИТЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ ЕДИНСТВЕНО ПО БАНКОВ ПЪТ И PAUSE JEANS ONLINE НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПОЛУЧЕНИ ПЛАЩАНИЯ, В СЛУЧАЙ ЧЕ КЛИЕНТЪТ НЕ Е ПРЕДОСТАВИЛ КОРЕКТНИ ДАННИ ЗА ПОРЪЧКАТА И БАНКОВАТА СМЕТКА!