Намаления на дамски жилетки

Филтър

  • Сортирай по
  • Покажи по

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дамските жилетки – винаги добро решение

 

Всеки елемент от визията има своето значение. Как оптимално да се възползвате от жилетките? Вижте съветите от нашите дизайнери! Очакват ви и страхотни дамски модели с изгодни намаление!

 

 

Как да поддържаме елеци и жилетки в добро състояние

Всяка дреха има своите специфики за поддръжка в зависимост от тъканта, от която е създадена. Важно е винаги, още веднага след покупката, да поглеждате етикета. Така ще се ориентирате как да я почиствате. При дамските жилетки и елеци това е особено важно, тъй като техните материи често са по-чувствителни. За някои от моделите се допуска машинно пране, но само при температура на водата до 30 градуса. Има и такива, при които при е препоръчителна същата температура, но само за ръчно пране. А има и дрехи, за които е подходящо само химическо чистене. Гладенето, ако такова е позволено, може да става само на най-ниска температура и то с предпазна тъкан между жилетката (сакото) и ютията.

 

 

Какви дамски модели ще откриете в сайта

  • Жилетки с косъм. Артистично решение. Някои от моделите са асиметрични;
  • Плетени. Класиката през нова гледна точка;
  • Дамски жилетки с качулка. Тип суитшърт. Подходящи за по-спортен стил. Внасят динамика в стила;
  • Къси елеци. Може да са едноцветни, в райе или каре. Макар дамският елек да е характерен за строгата визия, моделите на PauseJeans разчупват клишетата;
  • Елеци с дължина до над коляното. За изискани дами. Стилни решения, които перфектно завършват тоалета.

 

 

Защо да пазарувате онлайн от Pausejeans-online.com

Марката PauseJeans е на пазара от 1999 г. и винаги успява да намери перфектния баланс между класика, мода, шик и провокация.

 

По всяко време в нашия онлайн магазин имате възможност за супер изгодни сделки в секцията ни за намаления. Всеки сезон ние предлагаме на своите клиенти нови колекции, а моделите от предишните предлагаме с понижение в цената. Макар и от отминали колекции, моделите с намаление са изключително актуални и изцяло се вписват в ритъма на модерния градски живот. Намаленията са с между 10% и 50%. Изгодните оферти ви дават възможност винаги да освежите визията си и да актуализирате гардероба си. Дамските жилетки са перфектен избор, тъй като могат да се носят през повечето сезони и винаги внасят интересен акцент в общата визия.

 

На Pausejeans-online.com ще откриете по нещо за всички дамски вкусове: различни размери, различни стилове и модели. Предлагаме интересно и изгодно решение за всяка ситуация. Убедете се сами – разгледайте моделите в раздела с намаление още сега!